Količina:

0


Iznos:

0,00

Sigurnost osobnih podataka

Posebnu pažnju posvećujemo privatnosti posjetitelja i kupaca na našoj web stranici, a svjesni smo i da su osobni podaci osjetljive informacije, stoga se obvezujemo pridržavati se europske Opće uredbe o zaštiti podataka - GDPR (EU 2016/679/EZ) i Zakona o provođenju Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka (NN 42/2018) prema kojima osobne podatke treba pažljivo čuvati od zlouporabe, otkrivanja i neovlaštenog pristupa. Obvezujemo se da vaši podaci neće biti preneseni trećim osobama te da će biti povjerljivi i korišteni samo u svrhu za koju su bili prikupljeni.

U svrhu pružanja usluga koje nudimo prikupljamo sljedeće korisničke podatke:

  • ime i prezime
  • e-mail adresu
  • dodatne podatke koje korisnik sam dobrovoljno unosi u obrasce na web stranicama (npr. unos poruke prilikom slanja obrasca za kontakt)

Nismo odgovorni za točnost, potpunost i ažurnost podataka koje je unio korisnik.

Korisnik ima pravo pregledavati ili ispravljati osobne podatke.

Politika uporabe kolačića

Web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Posjetitelji su o korištenju kolačića informirani kod prve posjete web stranici i za njihovu primjenu je zatražen pristanak posjetitelja.

Posjetitelj može svoju odluku o korištenju kolačića u bilo koje vrijeme promjeniti na ovoj web stranici.

Stranica ne nudi kolačiće vanjskog pružatelja usluga i ne koristi ih za prikazivanje reklamnih oglasa.

O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica, kada je posjetite, učita u vaš web-preglednik. Neki kolačići su nužno potrebni za rad na web stranici.

Kolačići ne sadrže nikakve osobne ili druge podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju korisnika, preporučujemo da pristanete na njihovu primjenu.

Upotrebljeni kolačići

Vrsta Ime kolačića Trajanje Namjena
Sesijski ASP.NET_SessionId do kraja sesije omogućava djelovanje internetske stranice
Vlastiti Cekarcek_Settings 30 dana pohrana odluke o upotrebi kolačića
Vlastiti Cekarcek_Session 30 dana pohrana košarice za slijedeću posjetu
Vlastiti Cekarcek_UserInfo 14 dana automatska prijava kod slijedeće posjete
Vanjski _ga, _utma, ..., _utmz do 2 godine Google Analytics statistika gledanosti internetske stranice

Posjetitelj može svoj pristanak za upotrebu pojedinih kolačića bilo kada povući klikom na donju kvačicu. Povlačenje pristanka može prouzrukovati promjenjeno djelovanje nekih funkcionalnosti internetske stranice ili onemogućiti upotrebu pojedinih usluga.

Upravljanje kolačića internetskog preglednika

Većina internetskih preglednika automatski usvoji kolačiće, po isteku valjanosti preglednik kolačiće automatski izbriše. Korisnik može sve kolačiće ili samo kolačiće za pojedinu domenu (Website) izbrisati ručno, ili upotrebu kolačića u pregledniku cjelokupno onemogućiti. Upute za brisanje kolačića ili onemogućavanje njihove upotrebe možete naći u kontekstu podpore vašega internetskoga preglednika. U slučaju, da ćete upotrebu kolačića cjelokupno onemogućiti, neke funkcionalnosti internetske stranice neće vam djelovati pravilno.