Obavijest o korištenju kolačića

Internetska stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i praćenje statistike posjete.

Više o tome
Količina:

0


Iznos:

0,00

Analizator dimnih plinova MRU DELTAsmart

Novo u ponudi:
MRU DELTAsmartU našu ponudu je stigao najnoviji analizator tvrtke MRU.

Vrlo tražen instrument Delta 65 ima tako sad dostojnog nasljednika. DELTAsmart je vrlo praktičan i robustan analizator dimnih plinova s dodatnim značajkama pojedinih mjerenja temperature, diferencijalnog tlaka i CO u prostoru.
Jedna od glavnih prednosti je izuzetno jednostavan rad putem zaslona u boji osjetljivog na dodir. Jednostavna zamjena senzora omogućena je sa novom inovativnom MSM tehnologijom.

Analizator DELTAsmart preporučuje se za kontrolu i podešavanje svih vrsta plinskih i uljnih kotlova, kondenzacijske tehnike i ložišta koja koriste kruto gorivo. Sukladan je hrvatskom zakonodavstvu, izbornici i upute su na hrvatskom jeziku.

Korisnike pametnih telefona će oduševiti besplatna MRU aplikacija MRU4U preko koje se može vrlo jednostavno kontrolirati analizator (potrebno je da ima opciju Bluetooth), prikupljati mjerne rezultate te ih spremiti ili poslati mailom.
Na kraju, želimo spomenuti izuzetno povoljne cijene i vrhunsku podršku, kao što ste već navikli kod tvrtke MRU.


Za više informacija i posebne akcijske cijene za komplete: DELTAsmart Set EDELTAsmart Set KB obratite nam se sa povjerenjem.